i2r – din pålidelige konsulent når du skal optimere din virksomheds lean produktion


Lean produktion med konsulentfirmaet i2r. Vi leverer en grundig analyse af din virksomhed, personale og maskiner og hjælper dig med at sikre en mere lean produktion


Optimer forretningsgangene og få en lean produktion af din virksomhed.

Trænger du til at forøge din virksomheds produktivitet, så er en af de første ting du altid bør undersøge, om det er muligt at få en mere lean produktion. Lean er engelsk og betyder smal og hentyder til, at du kan styrke din forretnings effektivitet ved at minimere unødvendig spild af ressourcer på grund af upraktiske arbejdsgange, forældede metoder, slidte redskaber osv.

i2r er et professionelt, erfarent og troværdigt konsulentfirma, som er eksperter i at rådgive virksomheder om, hvordan de får en mere lean produktion. Vores speciale er rådgivning af virksomheder indenfor fødevare- og medicinalbranchen, hvor vi leverer kompetente analyser af din virksomheds forretningsgange samt sammensætningen af din maskinpark.

Skulle du have nogle spørgsmål eller kommentarer omkring dette eller andre af vores konsulenttilbud, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os.

i2r – professionel leverandør af konsulentbistand, når du skal have sikret en lean produktion af din virksomhed og dens produktion.